Linjat me Autobus

Prej 20 vjetësh, Edona ka ofruar shërbime transporti me autobus nga Zvicra në Kosovë dhe anasjelltas, duke u siguruar klientëve udhëtime moderne, me kosto të ulët dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit. Autobusët e tyre modernë ofrojnë një përvojë të rehatshme dhe të sigurtë udhëtimi, duke reflektuar angazhimin e tyre për cilësi dhe kënaqësi të klientit.

Shiko EuropaLines 

Lijna të rregullta Zvicer Kosovë

Nisje nga Zvicrra

Organizojmë udhëtime të rregullta dhe shtesë me autobus nga Zvicra në Kosovë, duke u siguruar që udhëtarët të kenë akses në një shërbim transporti të përshtatshëm dhe të besueshëm, sipas orarit të mëposhtëm:

Nisja nga: Shteti: Ora:
Lausanne SUI 11:00
Geneve SUI 11:00
Bern SUI 12:00
Deitingen SUI 14:00
Gunzgen SUI 14:20
Zurich SUI 15:30
Lucern SUI 16:30
Bellinzona SUI 18:30
Gothard SUI 19:00
Como Chiasso SUI 19:30

Nisje nga Kosova

Gjithashtu udhëtime të rregullta dhe shtesë me autobus nga Kosova në Zvicër, duke ofruar një zgjidhje të përshtatshme dhe të rehatshme për ata që udhëtojnë mes këtyre destinacioneve dhe orareve:

Nisja nga: Shteti: Ora:
Pejë RKS 03:00
Gjakovë RKS 04:00
Prizren RKS 04:30
Prishtinë RKS 06:00
Ferizaj RKS 06:30
Gjilan RKS 07:00

Për më shumë informacione rreth orareve dhe rezervimeve, vizitoni faqen tonë për udhëtime

Shiko EuropaLines

Flotë Moderne

Edona përdor autobusë modernë për udhëtimet e saj, të cilët janë të pajisur me të gjitha rehatitë dhe teknologjitë e fundit. Këto autobusë ofrojnë një përvojë udhëtimi të përshtatshme dhe të sigurt, duke u siguruar udhëtarëve një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm. 

Na kontaktoni

Rezervo tani

Ju ofrojmë mundësi të shëlqyeshme, por çmimet mund të ndryshojnë në varësi të kohës së rezervimit dhe disponueshmërisë. Rezervimi i hershëm siguron jo vetëm një çmim më të favorshëm, por edhe zgjedhjen më të mirë të vendndodhjes në autobus.  

Bileta një Drejtim

Për të siguruar çmimet më të mira për udhëtimet tuaja me autobus, rekomandojmë të bëni rezervimin sa më heret që të jetë e mundur.

100,-CHF

Për Person 
Një drejtim

Bileta kthyese

Për të siguruar çmimet më të mira për udhëtimet tuaja me autobus, rekomandojmë të bëni rezervimin sa më heret që të jetë e mundur.

180,-CHF

Për Person 
Kthyese