Lundrime në Adriatik

Edona tani ofron një shërbimme trajekte përmes Adriatikut, duke lidhur Italinë me Shqipërinë dhe Greqinë çdo ditë. Ky shërbim përfshin biletat e ofruara me kompani të besueshme dhe prezanton trajekte moderne, të cilat ofrojnë çmime të jashtëzakonshme dhe udhëtime të rehatshme.

Rezervo tani

Përjeto Adriatikun

Lundrime

Destinacionet përfshijnë linja si Bari-Durrës-Bari, Brindisi-Vlorë-Brindisi, Ancona-Durrës-Ancona për Itali-Shqipëri dhe Ancona-Igoumenitsa-Ancona, Ancona-Patras-Ancona, Bari-Igoumenitsa-Bari, Brindisi-Igoumenitsa-Brindisi për Itali-Greqi. Ky zgjerim i shërbimeve të Edona-s ofron një mënyrë të re dhe të përshtatshme për të eksploruar bukuritë e Adriatikut dhe destinacione të tjera të mrekullueshme.

Rezervo tani

Mbulojmë të gjitha destinacionet kryesore në detin Adriatik

Ndryshimi vërehet

Flotë moderne e operatorëve për të siguruar kënaqësi në lundrim

Operatorët

Ne bashkëpunojmë me disa prej ofruesve më të mirë dhe më të sigurt të shërbimeve me trajekte, duke siguruar një udhëtim të këndshëm dhe të sigurt përmes Adriatikut.

Me një flotë moderne trajektesh, udhëtarët mund të gëzojnë një përvojë udhëtimi të paharrueshme, duke eksploruar destinacione të mrekullueshme në Itali, Shqipëri dhe Greqi. Këto trajekte ofrojnë shërbime të klasit të parë dhe një përvojë udhëtimi të sigurt dhe të rehatshme, duke ju lejuar të shijoni peizazhet e mahnitshme të Adriatikut.